Бързо отслабване с правилните хранителни продукти

Бързо отслабване с правилните хранителни продукти

Хранене и диети

За вас избрахме следните интересни материали:

Знаете ли, че има храни, които биха помогнали за бързото премахване на излишните килограми. Ако мислите, че е прекалено хубаво за да е истина, то следният списък ще ви убеди в обратното. Без съмнение отслабването е резултат на елементарна математика – основата на бързото изгаряне на мазнините се базира на повечето калории, които горите за сметка на тези, които приемате. Освен всичко друго, част от храните изброени по-долу биха ускорили метаболизма и подобрили всички останали жизнените показатели:

Бързо отслабване с правилните хранителни продукти
Бързо отслабване с правилните хранителни продукти

Фасул ( боб )

 Бобените зърна са чудесен източник на протеини. Те съдържат голямо количество фибри, а организмът ги преработва по-бавно. Това от своя страна означава, че чувството за ситост остава по-дълго време, а интервала до следващото хранене може да се удължи.

 Зеленчукова супа

 Един интересен трик сочи, че ако обяда започва със зеленчукова супа, която се яде поне 10 минути, вие ще приемете не повече от 150 калории и ще се чувствате почти сити. Ако продължите със салата и чаша минерална вода, то количеството калории ще бъде приблизително 300 или 350, което е много добро постижение за междинно хранене.

 Черен шоколад за бързо отслабване

 Андрю Нелсън от университета във Вирджиния открива и доказва факта, че черният шоколад съдържа антидоксанти, които потискат натрупването на излишни мазнини и нормализират нивата на кръвна захар. Казано по друг начин, няма нищо лошо в това да похапнете 1-2 парченца през деня. Това сами би ви помогнало.

 Зеленчуци на здравословната трапеза

 Приемането на повече зеленчуци и плодове е следващият интересен начин да заситите глада си за сметка на намалено количество калории. Сезонните представители са много добър пример. Те могат да участват както в салатите, така и в основните ястия.

 Яйца и колбас на закуска

 Противно на очакванията английската закуска е препоръчителна за хората решили да премахнат излишните си килограми. Доводът се базира на факта, че обилна закуска би заситила глад до поне ранния следобед.

 Ядки

 Ядките за много добър вариант за междинно хапване. Те ще ви дадат нужното количество енергия до следващото хранене. Като за начало може да опитате с пакетираните смеси, които се продават в близкия магазин.

Ябълки в здравословната диета

 Оставете настрана ябълковия сок и пюрето и наблегнете на яденето на ябълки. Плодът успешно притъпява чувството на глад и е добър източник на витамини и фибри. Освен всичко дъвкателният процес изпраща сигнали на мозъка, че организма приема храна.

 Кисело мляко

 Вярвате или не, киселото мляко е чудесен начин и храна при диета за бързо отслабване. При проучване направено при над 120 000 души в последното десетилетие, киселото мляко се откроява като предпочитан и успешен вариант от хората поставени на диета.

 Грейпфрут за по-малко килограми

 Грейпфрутът, който Ботаниката нарича Citrus paradise означава „райския плод”, е близък роднина на портокала със сочна, разделена на делчета вътрешност и изчистен, леко до средно остър и стипчив вкус. Нискокалоричен, богат на фибри и фитонутриенти, грейпфрутът е истински дар за всяка здравословна диета.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Бързо отслабване с правилните хранителни продукти
Article Name
Бързо отслабване с правилните хранителни продукти
Description
Здравословни храни за бързото премахване на излишните килограми. Повече боб, зеленчуци, черен шоколад, ядки и кисело мляко за по-малко килограми. Английска закуска за старт на деня.
Author
Рязане и пробиване на бетон Сканиране на бетон Безвзривно разрушаване на бетон