Електронна цигара или просто е-цигара

Електронна цигара или просто е-цигара

Справочник

За вас избрахме следните интересни материали:

 Електронна цигара или просто е-цигара
Електронна цигара или просто е-цигара

Електронната цигара е замислена и създадена да бъде почти 100% заместител на реалната тютюнева цигара . Тя е с почти същата дължина и има същите съставни части – а именно пълнител и филтър , като върха на електронната цигара е снабдена с електронен диод , който свети при всмукване . Захранването на електронния модул става посредство литиеви батерии . В пълнителя има смес подобна на съдържанието на тютюневите цигари , но за разлика от нея – напълно безвредно .

В стандартния комплект се включва :

1 . Електронна цигара с дължина 84 мм
2 . Зарядно устройство
3 . 2 броя батерии
4 . 6 броя пълнители
5 . Книжка с инструкции
6 . Гаранционна карта
7 . Сертификати ROHS и СЕ
Реалната електронна цигара – виж повече
Електронна цигара

Предимства на електронната цигара
1. Никотиновите изпарения от пълнителите на електронната цигара са много по-безвредни от тютюневите цигари, тъй като е избегнат ефекта на непълно изгаряне, катран и други канцерогенни вещества. Електронната цигара не съдържа диетилен гликол, нитрозамин, тежки метали, консерванти или оцветители.

2. Изпаренията на електронната цигара не създават опасност от пасивно пушене за околните, децата и приятелите.

3. “Димът” (който всъщност е пара) от електронна цигара няма неприятна миризма.

4. С електронната цигара можете постепенно да намалите и окончателно да откажете цигарите, без да се налага да търпите неприятните усещания, съпровождащи пристрастения пушач през периода на въздържание. Самата електронна цигара не е медицински продукт и не може да Ви откаже от тютюнопушенето, ако Вие не го пожелаете. Тя може да разчупи създадения навик и така косвено да доведе до намаляване или отказване от цигарите.

5. За максимална ефективност можете да избирате от четири вида пълнители: с висока, средна, ниска или нулева концентрация на никотин. Препоръчваме употребата на възможно най-слабата концентрация, според индивидуалните усещания.

6. Пълнителят съдържа никотин с голяма чистота, разработен съобразно
препоръките на производителя.

7. Използвайки електронна цигара не оставяте след себе си пълни пепелници и задимена атмосфера в помещението – не създавате излишни грижи на Вашите домакини.

8. Чрез електронна цигара, можете в известен смисъл да влияете на килограмите. Никотинът обива чувството на глад и води до бързо отслабване.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Review Date
Reviewed Item
Електронната цигара - заместител на реалната тютюнева цигара
Author Rating
51star1star1star1star1star
Рязане и пробиване на бетон Сканиране на бетон Безвзривно разрушаване на бетон