Моите мигли – грижи в домашни условия

Моите мигли – грижи в домашни условия

Здравни съвети

За вас избрахме следните интересни материали:

Вероятно няма нужда да се споменава, че дългите и гъсти мигли са сбъдната мечта на всяка жена. Те добавят романтизъм и нотка драматизъм в женския поглед, като го правят труден за забравяне. Разбира се постигането на този ефект изисква определени усилия. Подходите обикновено са два – посещение при козметик или грижи в домашни условия, като те си остават право на личен избор.

Моите мигли – грижи в домашни условия
Моите мигли – грижи в домашни условия

В тази статия няма да ви убеждаме колко е хубав този или онзи крем или колко по-добре и по-лесно е просто да си залепите изкуствени мигли. Вероятно всяка жена вече е носила изкуствени мигли и сама за себе си е достигнала до някои важни изводи особено, когато интервенцията е направена от козметик с малко или липса на опит.

 Грижи за миглите в домашни условия

 Миглите, като всяка друга част от тялото на човек носят своята специфика и общите и добре познати методи за поддържане не винаги са приложими. Те трябва да да се почистват и подхранват редовно. Особено пагубно е преспиването с грим – грешка, която често се допуска след посещение на нощно заведение, когато времето за сън е малко.

 Вазелин, алое и бадемово масло за по-гъсти мигли. Научно е доказано, че тези три продукта имат подхранващ ефект върху миглите. Процедурата е изключително проста и се заключва в това да нанасяте веднъж дневно един от тях по миглите. Това може да стане както с пръсти, така и с памук. Пазете очите, понеже и трите предизвикват сълзене и зачервяване.

 Друг интересен и полезен подход е маската с жожоба, балсам от ленено семе или зехтин. Сместа може да нанесете с пръсти или чиста четка и да оставите да подейства през нощта. Ефекта е видим още на следващия ден.

 Говорейки за грижи в домашни условия, трябва да отбележим някои положителни и отрицателни страни. Сред положителните безспорно е факта, че грижите у дома са многократно по-евтини и не изискват допълнително време за ходене до козметик. Сред отрицателните е опасността от алергични отоци. Препоръчваме ви преди да се заемете с няколко от горните методи и съвети да се уверите, че тялото ви нормално понася единия или другия продукт.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Моите мигли – грижи в домашни условия
Article Name
Моите мигли – грижи в домашни условия
Description
Вазелин, алое и бадемово масло за по-гъсти мигли. Грижи за миглите в домашни условия. Маска от жожоба, балсам от ленено семе или зехтин за почистване и подхранване на миглите
Author
Рязане и пробиване на бетон Сканиране на бетон Безвзривно разрушаване на бетон