8 неща, които мъжете ценят у жените

8 неща, които мъжете ценят у жените

Справочник

За вас избрахме следните интересни материали:

Случвало ли ви се е да забележите, че мъжете се захласват по жени, след които вие дори не бихте се обърнали ? Всъщност няма нищо грешно в това. Според последните проучвания, има няколко неща, които мъжете винаги ценят и търсят у жените:

 Тя има страст към нещо. Подаряването на цветя е чудесна идея, ако тя си пада по тях. Ако тя обича риба, то тогава една здравословна вечеря в хубав рибен ресторант е добра възможност за сближаване. Казано по друг начин интересът в обща насока дава много възможности за споделяне и приятни разговори.

8 неща, които мъжете ценят у жените
8 неща, които мъжете ценят у жените

 Чувство за хумор. Това качество започва да се среща у хората все по-рядко. Затова жена с чувство за хумор обикновено се цени много и често е център на внимание.

 Тя е решителна. Голяма част от хората смята, че силните и решителни жени плашат мъжете. Всъщност не е така. Жената, която знае какво иска и не се спира докато не го получи или постигне, обикновено стои на пиедестал.

 Тя забелязва малките неща. Това отново е рядко качество. В днешно време ценностната система е доста изкривена и голяма част от жените не забелязват малките неща, които прави силната страна. Когато това стане практика, мъжете просто спират да ги правят и в един момент се оказват виновни. Когато се води разговор в тази насока, вината не винаги е в мъжете.

 Тя е мила. Това е огромен плюс за всяка жена. В забързаното ежедневие не всяка жена има време да бъде мила и да любезничи с окололните, което пък от своя страна променя отношението към самите тях. Нерядко такава жена може да изпадне в изолация.

 Тя е приятелски настроена. Няма нищо по-добро от това жената да бъде приятел на приятелите на мъжа до себе си. Обратно, ако тя страни от тях, това може да доведе до противоречия и проблеми вътре в семейството.

 Тя има собствен стил. Сигурно сте виждали жени без стил, които се лутат между различни мнения или дори модни стилове ? Е, не е приятно нали ? В този смисъл липсата на стил във всяко едно отношение може да се окаже сериозен проблем.

 Тя е щастиливка. Сигурно сте виждали вечно усмихнати жени, които въпреки проблемите не спират да се усмихват и да бъдащ щастливи ? Това е голям плюс и ако вие сте така жена, то бъдете сигурна че се радвате на по-голямо мнимание от страна на мъжете.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
8 неща, които мъжете ценят у жените
Article Name
8 неща, които мъжете ценят у жените
Description
Защо мъжете харесват усмихнатите и мили жени ? Как да бъдем щастливи и обичани ? Кое ни дава възможност да бъдем център на внимание и да печелим доверието на околните ?
Author
Цветелина Стефанова