Сок от нар – уникален антидоксант

Здравословни напитки – топ 5 на най-добрите напитки

Здравни съвети

За вас избрахме следните интересни материали:

Последователите на здравословното хранане добре знаят, че въпреки приемането на повече течности да е препоръчително, не всички напитки са подходящи. Някои от тях имат отрицателен ефект върху здравето, други пречат на диетата, а трети са непрепоръчителни за горещите летни месеци. В настоящата статия сме подбрали топ 5 на най-здравословните напитки. Те не биха имали нито отрицателен ефект върху вашето здраве, нито биха попречили на вашата диета. Ако сте фен на темата бързо отслабване, то следващият списък определено би ви бил полезен.

 Пийте повече вода.

 Вероятно ще ви се стори банално и изтъркано, но именно водата е най-доброто питие на планетата. Погледнато от какъвто и да е ъгъл, това е съвършената напитка, не забравяйте, че именно водата ни поддържа живи. На нейното количество се базира храносмилането, абсорбирането на полезните вещества от храната и изхвърлянето на ненужните токсини. Количеството, което трябва да се приема всеки ден е 8 чаши, а лятото тази норма трябва да се вдигне до 10 чаши или 2 литра.

 Сок от нар – уникален антидоксант

 Сок от нар – уникален антидоксант
Сок от нар – уникален антидоксант

 Ако трябва да дадем определение на сока от нар, то бихме използвали само една дума – уникален. По своя съства сокът е уникална смесица от различни антидоксанти, които действат положително при различни възпаления, рак на белия дроб, проблеми с простата, стомашния тракт и крайници. Препоръчителната доза е чаша на ден. Добре е да знаете, че на пазара има доста имитации, в който присъствиете на сок от нар е само мираж, така че ще ви посъветваме да прегледате съдържанието преди да си купите такъв продукт.

 Зелен чай

 Зеленият чай е обект на много изследвания и може да се каже, че по-голямата част от лечебните му свойства са изследвани. Изписани са много материали за този чай и вероятно за никой няма да е изненада, че тази напитка попада в топ 5. Някои от по-основните ползи са:

  •  Подобрява и ускорява метаболизма. Смятаме, че всеки, който е подложен на диета лично се е убедил в това.
  • Действа положително при възпаления
  • Предпазва органите от UVB-лъчите
  • Подобрява кръвообращението
  • Поддържа тонуса на ниво

 Дозата, която ние лично смятаме, че е подходяща е 2-3 чаши на ден.

 Сок от цвекло за ниско кръвно

 Сок от цвекло за ниско кръвно
Сок от цвекло за ниско кръвно

Летни жеги ви създават неприятности ? Кръвното ви е високо? Интересува ви отговора на въпроса как да понижим кръвното в домашни условия? – е отговора е лесен. Всички тези проблеми могат да се преодолят лесно със сок от цвекло. Щатско проучване сочи, че чаша сок от цвекло на ден подобрява умствените качества и увеличава работоспособността с около 16%. Друг интересен факт е, че той понижава кръвното налягане и забавя процеса на старческа деменция. Чаша на ден е достатъчна, за да бъдете в кондиция.

 Лимонов сок за по-добро здраве

 Лимонов сок за по-добро здраве
Лимонов сок за по-добро здраве

 Тази приятно кисела напитка има изключително полезно действие върху организма. Увеличеното количество витамин C подобрява работата на имунната система, подобрява храносмилането и работата на черния дроб. Има и положителен ефект в борбата с някои видове рак. Ако искате да експериментирате със сока от лимон, изцедете го във формички за лед, замразете ги и след това ги добавете към чаша с вода. Ще останете поразени от получилата се тонизираща напитка.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Здравословни напитки – топ 5 на най-добрите напитки
Article Name
Здравословни напитки – топ 5 на най-добрите напитки
Description
Топ 5 на най-здравословните напитки. Подобряване на ускоряване на метаболизма. Сок от нар,лимон и цвекло - натурални антидоксанти
Author
Рязане и пробиване на бетон Сканиране на бетон Безвзривно разрушаване на бетон