Мед и лимони за болно гърло

Мед и лимони за болно гърло

Хомеопатия

За вас избрахме следните интересни материали:

Мед и лимони за болно гърло
Мед и лимони за болно гърло

От край време мед и лимони в комбинация със сурово яйце и ядки са най-добрата комбинация, която да ползваме при болно гърло или просто когато искаме да подсилим имунната система. В момента Интернет гъмжи от различни рецепти за комбиниране и приемане на еликсири, но ние смятаме, че следните няколко са най-полезни, а действието им е най-дълготрайно:

 Подсилване на имунната система с мед и лимони

Необходимите продукти са около 200 гр. ленено семе, 3 – 4 лимона, няколко глави чесън и буркан мед. Лимоните се нарязват на тънки филийки, към тях се добавя пресованият чесън и лененото семе. След като се разбърка добре, се прибавя и медът. Ако желаете да съхраните сместа за по-дълго време можете да я сложите в буркани и да приемате по 1 лъжица след всяко хранене.

 Вариант 2, който освен имунната система ще направи ноктите и косата по-живи и бляскави:

Необходими продукти: 1 яйце, лимонов сок около 300 мл. 1 буркан мед и 200 гр.орехи. Измийте добре яйцето и го сложете в съд, така че лимоновият сок да го покрие. Изчакайте достатъчно време докато черупката се разтвори напълно. В нея има огромно количество калции, които ще направи косата и ноктите по-здрави и лъскави. Добавете мед и орехи, като непрекъснато бъркате. От получената смес приемайте по 1 лъжичка сутрин след закуска.

 Смес от мед и лимони при болно гърло

Проблемите с болното гърло са често срещан проблем не само през студените месеци от годината, но и през останалото време. В случай на такъв проблем имаме 2 варианта : или да отидем до близката аптека и да се снабдим с необходимите хапчета или да се обърнем към природата. Лично ние бихме препоръчали втория подход, преди да почнем да приемаме различни медикаменти.

Това, което можем да направим в домашни условия е смес от мед и лимон, който да приемаме по 3 пъти на ден по 1 лъжичка. Самата направа е изключително лесна: 3 – 4 лимона се нарязват натънко или се пресоват с корите и след това се заливат с мед. След 2 часа сместа е готова за приемане. Освен на гърлото, тази смес ще подпомогне и имунната система на вашето тяло. Ако тренирате усилено или сте в процес на бързо отслабване, то тази смес определно ще даде положителен ефект.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Мед и лимони за болно гърло
Article Name
Мед и лимони за болно гърло
Description
Мед и лимони за болно гърло и подсилване на имунната система. Полезни смеси с мед, лимони и яйце за бързо отслабване
Author
Рязане и пробиване на бетон Сканиране на бетон Безвзривно разрушаване на бетон