Спортуване за по-добре здраве

Спортуване в свободното време

Инфограми

За вас избрахме следните интересни материали:

Акценти:

  • Контролиране на теглото
  • Упражнения за корем
  • Бързо отслабване в домашни условия

Лятото наближава! Контролирате ли теглото ?

Ето как лесни да стегнем коремните мускули в домашни условия и без скъпи уреди.

Упражения за корем:

1)      Легнете по корем и вдигнете кръката като ги държите сгънати в коленете на ъгъл 90 градуса. Отпускайте бавно единия крак надолу и го връщайте в изходна позиция. Необходимо е да държите другия крак неподвижен. Препоръчително е да правите 4-5 серии по 10 – 12 повторения. Ако правите правилно упражнението трябва да усетите напрежение е цялата област на корема.

2)      Легнете по гръб и изпънете ръцете успоредно на тялото. Леко присвийте кръката и повдигайте тялото до около 30 градуса. Помагайте си с ръцете ако е необходимо. Направете 3-4 серии по 10 повторения.

Спортуване за по-добре здраве
Спортуване за по-добре здраве

Бързо отслабване у дома

За любителите на тази теория бихме споделили, че за момента няма точно установен метод за магическо бързо отслабване. Крайният резултат се постига с много усилия и целенасочени тренировки и изменяне на стереотипа в определени граници. В повече случаи методите, рекламирани в медиите нямат така желание ефект сочат изследванията сред реалните потребители.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Спортуване без уреди в домашни условия
Article Name
Спортуване без уреди в домашни условия
Description
Спортуване у дома. Спортуване без уреди. Упражнения за корем. Бързо отслабване в домашни условия.
Author
Цветелина Стефанова