Уринотерапия приложение в домашни условия

Уринотерапия приложение в домашни условия

Хомеопатия

За вас избрахме следните интересни материали:

Постепенно темата уринотерапия набира скорост и става все по-популярна сред привържениците на хомеопатичните и натуралните методи на лечение. В голям брой от тези практики ефекта е положителен , в този случай обаче нещата трябва да се погледнат от друг ъгъл .

Уринотерапия приложение в домашни условия
Уринотерапия приложение в домашни условия

Смята се , че уринотерапията лекува всички болести или поне по-голяма част от тях.
На това твърдение , медицината казва – “ НЕ “ . Няма метод или лекарствен препарат , което да лекува комплексно и успешно всички болести. Това се отнася и за уринотерапията – прилагана в домашни условия или медицински центрове. Това приложение на урината , действа на принципа на хормоналните препарати. В първия момент води до известно облекчение, но в последствие може да доведе до неблагоприятни последствия .

Уринотерапия – странични ефекти
Битува мнение , че този тип лечение , няма странични методи. Истината е обаче , че организма не бива да се третира с каквито е да било  лекарственипрепарати ( било то и от този тип ) без изрично лекарско предписание. Уринотерапията би могла да има същите странични ефекти като стероидната терапия например, понеже на практика те са едни и същи .

Друг сериозен проблем може да възникне , ако организма се третира с урина от друг човек страдащ от възпаление на пикочно-половата система. Резултатът от това би бил заразяване на кръвта и / или поразяване на вътрешните органи . Като заключение , бихме препоръчали преди предприемането на каквото и да е третиране на организма – да се консултирате със специалист в тази област.


Бързото отслабване в домашни условия не е мит. Има различни начини да се нормализира теглото, така че да се чувстваме конфортно и в кожата си. Дали обаче всичко това може да се постигне само с гладуване или целесъобразното хранене и спортуване също играят по-важна роля ?

За вас сме подготвили:

Summary
Уринотерапия приложение в домашни условия
Article Name
Уринотерапия приложение в домашни условия
Description
Какво е уринотерапия и как да се възползваме от нея в домашни условия. Утвърдени хомеопатичните и натуралните методи на лечение у дома.
Author
Цветелина Стефанова